English Grammar Antonyms - 4

Published on:  2016-10-16
Posted by:  Admin

In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

1. PERTINENT

A.Irrational
B.Irregular
C.Insistent
D.Irrelevant
Answer: Option D

2. OBSCURE

A.Implicit
B.Obnoxious
C.Explicit
D.Pedantic
Answer: Option C

3. URBANE

A.Illiterate
B.Backward
C.Discourteous
D.Orthodox
Answer: Option C

4. VANITY

A.Pride
B.Humility
C.Conceit
D.Ostentatious
Answer: Option B

5. RARELY

A.Hardly
B.Definately
C.Frequently
D.Periodically
Answer: Option C

6. MALICIOUS

A.Kind
B.Boastful
C.Generous
D.Indifferent
Answer: Option A

7. EPILOGUE

A.Dialogue
B.Prelude
C.Post script
D.Epigram
Answer: Option B

8. CAPACIOUS

A.Limited
B.Caring
C.Foolish
D.Changeable
Answer: Option A

9. CONDENSE

A.Expand
B.Distribute
C.Interpret
D.Lengthen
Answer: Option A

10. ADAPTABLE
A.Adoptable
B.Flexible
C.Yielding
D.Rigid
Answer: Option D

11. SACROSANCT

A.Irreligious
B.Unethical
C.Irreverent
D.Unholy
Answer: Option D

loading...