English Grammar Antonyms - 3

Published on:  2016-10-16
Posted by:  Admin

In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

1. HIRSUTE
A.Scaly
B.Bald
C.Erudite
D.Quiet
Answer: Option B

2. SHRINK

A.Contract
B.Spoil
C.Expand
D.Stretch
Answer: Option C

3. COMMON

A.Rare
B.Small
C.Petty
D.Poor
Answer: Option A

4. COMFORT

A.Uncomfort
B.Miscomfort
C.Discomfort
D.None Of These
Answer: Option C

5. DEAR

A.Priceless
B.Free
C.Worthless
D.Cheap
Answer: Option D

6. ARROGANT

A.Humble
B.Cowardly
C.Egotistic
D.Gentlemanly
Answer: Option A

7. VICTORIOUS

A.Defeated
B.Annexed
C.Destroyed
D.Vanquished
Answer: Option A

8. GRACEFUL

A.Rough
B.Expert
C.Miserable
D.Awkward
Answer: Option D

9. NADIR

A.Modernity
B.Zenith
C.Liberty
D.Progress
Answer: Option B

10. EXTRAVAGANCE

A.Luxury
B.Poverty
C.Economical
D.Cheapness
Answer: Option C

loading...